Siirry sisältöön

Julkisivumaalaukset ja muut ulkomaalaukset takuutyönä
- myös tehokkaat maalinpoistot -

Kun rakennat uutta tai korjaat vanhaa, soita meidät paikalle suorittamaan tarvitsemasi ulkomaalaustyöt. Hoidamme julkisivumaalaukset sekä piharakennusten, autotallien, aitojen, terassien ja muiden ulkotilojen maalaukset. Käytämme työssämme aina kohteeseen parhaiten soveltuvia maaleja ja työvälineitä pysyvän ja siistin työjäljen takaamiseksi.

Julkisivujen ja muiden kohteiden maalauksessa huolehdimme mahdollisten vaurioiden korjaamisesta, maalattavan pinnan pesusta, vanhan maalin poistosta ja huolellisesta pohja- sekä pintamaalauksesta. Maalinpoistossa käytämme apuna tehokasta infrapunaa. Käytössämme olevilla henkilönostimilla onnistuvat vaativammatkin kohteet.

Ammattilaistemme käsistä saat uuden, kauniin julkisivun, joka viimeistelee rakennuksesi ilmeen!

Kerrostalo 2009

Maalinpoisto puupinnoilta tehokkaalla infrapunamenetelmällä

Ennen kuin julkisivu saa uuden, tuoreen maalipinnan, vanha maali tulee poistaa huolellisesti käsiteltävältä pinnalta. Käytämme maalinpoistossa infrapunaa, joka lämmittää ja samalla pehmentää maalikerrokset nopeasti ja tehokkaasti. Tämän jälkeen maali on helppo kaapia pois.

Infapunan etuna on, että käsiteltävä pinta pysyy kuivana, toisin kuin kemikaalisessa maalinpoistossa, jossa puupinta kastuu. Infrapuna ei myöskään vahingoita puuta, sillä pinnan lämpötila jää turvalliselle asteelle. Näin pintaa voidaan jatkokäsitellä nopeammin.

maalinpoisto

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

    Vieritä ylös