Siirry sisältöön

Kattoremontit, maalaukset ja pesut ammattilaiselta!

Kun katto vuotaa, on pesun tai uuden maalipinnan tarpeessa, ota meihin yhteyttä! Kaikki kattotyöt kannattaa jättää aina ammattilaisen tehtäviksi, sillä onnistunut huolto vaatii kokemusta ja tarkkaa työotetta. Avullamme vanhakin katto saa käden käänteessä uuden loiston, joka kestää vuosien ajan.

Teemme kattohuollot katteesta riippumatta Turun seudulla, aina saaristoa myöden. Suoritamme kohteeseen aina kuntotarkastuksen, jotta voimme paikallistaa ongelman ja suunnitella remontin kulun mahdollisimman hyvin. Teemme kokonaisvaltaiset kattoremontit pohjatöistä alkaen huolelliseen maalaukseen. Pesemme myös katot ja asennamme tarvittaessa kattoturvatuotteet.

navetta-2006-800x700

Katon maalaus ja pesu parantavat katon kuntoa

Katon maalaus ja pesu suoritetaan aina huollettavan kattotyypin mukaan. Valitsemme tarkkaan katolle sopivat pesumenetelmät, jotka eivät vaurioita sen kuntoa. Pesulla katolta poistetaan roskat, lehdet ja kasvustoa, minkä jälkeen voidaan suorittaa tarpeen mukaan maalaustyöt. Kattopesu kannattaa tilata säännöllisesti, sillä pesu ehkäisee kasvuston syntymistä, joka vaurioittaa ajan myötä kattoa.

Myös maalaus tehdään huomioimalla tarkkaan maalausolosuhteet sekä pintaan soveltuvat maalit. Huolellisella esikäsittelyllä sekä pohja- ja pintamaalauksella saadaan kaunis katto, joka kruunaa koko rakennuksen ilmeen. Maali antaa katolle myös suojan sääilmiöitä ja vuodenaikojen vaihteluja vastaan.

kattoikkuna

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

    Vieritä ylös