Siirry sisältöön

Monipuoliset puunkaatopalvelut Turun seudulla ja saaristossa

Saneerausliike Ja-Ko on kokenut ammattilainen suorittamaan kaikki puunkaatotyöt Turun seudulla, aina saaristoa myöden. Käytössämme olevalla nykyaikaisella kalustolla ja oikeaoppisilla, turvallisilla menetelmillä kaadetaan pihojen ongelmapuut, tehdään kantojyrsinnät ja hoidetaan risujen sekä oksien poisviennit. Myös polttopuiden teko onnistuu kaadetuista puista.

Tarjoamme palvelujamme niin yksityisten kotitalouksien kuin yritysten tarpeisiin. Käsistämme saat nopeasti ja luotettavasti viihtyisämmän ja turvallisemman pihamaan. Toteutamme työt vaivatta myös haastavammissa työkohteissa!

Muista kotitalousvähennys!

Kotitalousvähennykseen oikeuttaa tavanomainen asunnon ja vapaa-ajan asunnon kunnossapito- ja perusparannustyö mm. piha-alueen ja puutarhan hoito. Vähennys myönnetään vain työn osuudesta, ei matkakuluista tai tarvikkeista. Lue lisää kotitalousvähennyksestä verohallinnon sivuilta tästä.

traktorihaketin-800x700

Työkoneen lähtöraha on 150 eur (+alv) iltaisin/viikonloppuisin ja minimiveloitus 2h jokaiselle työlle.

Pihapuiden kaadot, kantojyrsinnät ja risujen poisviennit

Saneerausliike Ja-Ko tarjoaa monipuoliset puunkaatopalvelut Turun seudulla aina saaristoa myöden. Meiltä saat pihapuiden kaadot, kantojyrsinnät ja risujen poisviennit, teemme kaadetuista puista halutessasi polttopuita. Suunnittelemme puunkaadot myös myrskyvaurioiden ehkäisemiseksi.

Voit tilata puunkaadot meiltä kokonaispalveluna tai erillisinä toimenpiteinä tarpeesi mukaan. Toteutamme kaikki työt vuosien mukanaan tuoman ammattitaidon ja laadukkaan kaluston (henkilönostimet, kantojyrsin, klapikone ja kuljetuskalusto) voimin.

Risujen keruu 2009

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

    Vieritä ylös